SR Balkan - Registracija vozila, Registraciona nalepnica, Registracija automobila, Sabac, Beograd

REGISTRACIJA VOZILA

Balkan 2001 d.o.o. obavlja usluge registracije, osiguranja i  prenosa vlasništva vozila. Ljubazno osoblje stoji vam na raspolaganju da u svakom trenutku pruži adekvatnu i pravovremenu uslugu. Štedimo vaše vreme tako što vas o trenutku kada su dokumenta spremna za preuzimanje, možemo obavestiti putem telefona. Balkan tehnički pregled nudi mogućnost uplate svih taksi i prikupljanja potrebne dokumentacije za registraciju vozila u bilo kom registarskom području. Izdajemo probne tablice za prevoz vozila do odredišta. Ukoliko se odlučite da nam poklonite poverenje i koristite naše usluge, pripremili smo za vas i poklon iznenađenja!

PLAĆANJE

Balkan usluge kao i troškove registracije i osiguranja vozila, možete platiti gotovinski ili na rate, čekovima građana ili putem administrativne zabrane. Plaćanjem preko platnog spiska, tj. putem administrativne zabrane, ostvarujete sledeće pogodnosti:

 • odloženo plaćanje na 6, 9 ili 12 mesečnih rata (Šabac), odloženo plaćanje na 6 mesečnih rata (Beograd)
 • celokupan iznos, sa izuzetkom tehničkog pregleda, uključen je u odloženo placanje (Zeleni karton može da se uključi takođe)
 • mogućnost sklapanja ugovora o registraciji putem administrativne zabrane i sa poslodavcima i sa predstavnicima sindikata
 • gornji limit registracije putem administrativne zabrane je 60.000 dinara
Kontaktirajte nas ukoliko želite da zaposleni vaše firme koriste ove pogodnosti. Biće nam zadovoljstvo da postanete stalni korisnik Balkan usluga.

POTREBNA DOKUMENTA

Da biste produžili registraciju vozila, potrebno je da nam dostavite sledeća dokumenta:

  Fizička lica
 • Lična karta i saobraćajna dozvola
 • Vozila na lizingu za fizička lica
  Izvod iz APR-a lizing kuće, Potvrde iz banke o izvršenim uplatama, Ovlašćenje na memorandumu za overu saobraćajne dozvole, i Potvrda lizing kuće za registraciju vozila

  Pravna lica
 • Izvod iz APR-a, Potvrda o izvršenom evidentiranju za PDV, Potvrde iz banke o izvršenim uplatama, i Ovlašćenje na memorandumu za overu saobraćajne dozvole
 • Vozila na lizingu za pravna lica
  Izvod iz APR-a lizing kuće, Izvod iz APR-a korisnika lizinga, Potvrde iz banke o izvršenim uplatama, Ovlašćenje na memorandumu za overu saobraćajne dozvole, Potvrda lizing kuće za registraciju vozila, i Ugovor o lizingu

PREPOZNAJTE RAZLIKU

 • Registraciona nalepnica za 10min
 • Bez odlaska u SUP
 • Poklon uz svaku registraciju
 • Plaćanje preko administrativne zabrane
 • Poverenje građeno godinama

Balkan Usluge

Zeleni karton

Za dobijanje zelenog kartona potrebno je da nam donesete polisu obaveznog osiguranja i saobraćajnu dozvolu na uvid. Naknada iznosi 2.000 dinara. To je obavezan dokument bez kojeg ne smete krenuti na put u inostranstvo. Njegovim posedovanjem obezbeđeni ste od materijalnih i nematerijalnih šteta koje možete pričiniti drugima u saobraćajnoj nezgodi u inostranstvu. Zeleni karton važi do isteka osiguravajuće polise.

Registraciona nalepnica

Izdaćemo vam registracionu nalepnicu za 10min, bez odlaska u SUP! Saobraćajna dozvola se smatra važećom samo kada je registraciona nalepnica zalepljena na vozilo. Izdaje se prilikom prve registracije vozila, kao i prilikom produžavanja važenja registracije. Obavezna je za motorna vozila, motocikle i priključna vozila. Na motornim vozilima i motociklima se lepi na vetrobransko staklo, a na priključnim vozilima na zadnjoj strani.

Kasko osiguranje

Kasko osiguranjem se obično obuhvata rizik štete prilikom udesa – oštećenja –havarije (delimične ili totalne), kao i rizik nestanka vozila (krađa, bespravno otuđenje i sl). Kaskom se mogu obuhvatiti i rizici štete nastale usled elementarnih nepogoda, demonstracija isl. Kasko osiguranje je dobrovoljno osiguranje, može biti potpuno, delimično i dopunsko. Šteta se isplaćuje osiguraniku, bez obzira na krivicu u eventualnom udesu.

Osiguranje stakala

Suma osiguranja stakala je naplativa u toku godine za iznos koji je osiguran. Stakla osigurana bez učešća u šteti pokriva osiguranje do osigurane sume, 20% učešca znači da osiguranik učestvuje sa 20% u slučaju štete na staklima do osigurane sume.

Autoodgovornost

Osiguranje od autoodgovornosti zakonom je propisano kao obavezno i vrši se prilikom registracije vozila. Ukoliko vlasnik/korisnik motornog vozila pričini štetu trećem licu u saobraćaju, ova polisa ga oslobađa obaveze nadoknade štete.

Kasko Vs Autoodgovornost

Kod obaveznog osiguranja (autoodgovornosti), u slučaju sudara u kome je osiguranik kriv, osiguravajuća kuća isplaćuje štetu drugom licu oštećenom u nezgodi. Kod (dobrovoljnog) kasko osiguranja, osiguranik osigurava sopstveno vozilo i šteta se isplaćuje bez obzira na krivicu.

PODACI O FIRMI

Adresa:
Balkan 2001 d.o.o.
Kralja Milutina 146
15000 Šabac, Srbija

Telefoni:
+381 (0) 15 340 450
+381 (0) 11 213 664 2

Email:
registracijabg@balkanauto.com registracijesa@balkanauto.com

Žiro racuni:
220-47818-04 Procredit banka

Delatnost:
Tehnicko ispitivanje i analize

PIB: 100087009

Izvod APR

scroll up