SR Balkan - Medjunarodni transport vozila, Prevoz automobila, Uvoz i registracija auta

MEĐUNARODNI TRANSPORT VOZILA

Umogućnosti smo da odgovorimo na sve vaše zahteve u pogledu destinacije, količine (delimični, puni utovari) i vrste vozila koja se prevozi (transport putničkog vozila, transport teretnog vozila i transport kombi vozila). Korišćenjem sopstvenog voznog parka u mogućnosti smo da bliže pratimo proces rada transporta, što nam omogućuje da zadržimo visok nivo kvaliteta usluge i zadovoljstva klijenata.

Naši klijenti su uvoznici i prodavci kako polovnih tako i novih vozila. Bezbedan transport vozila omogućava vozni park koji je homogen i čini ga 50 kamiona marke SCANIA i Mercedes, novije generacije koji su raspoloživi 24 časa dnevno. Sva vozila za transport su CMR osigurana i poseduju potrebne dozvole i sertifikate za rad u međunarodnom transportu.

Za sve aktivnosti u sektoru međunarodni transport propisane su jasne procedure s ciljem pružanja usluga pouzdanog i bezbednog transporta vozila. Na svaki vaš zahtev za prevoz vozila reagujemo momentalno, odgovorno i profesionalno, poštujući dogovorene rokove, čineći sve da naši klijenti budu zadovoljni.

Pored transporta automobila, imamo ugovorenu poslovnu saradnju sa špedicijama u više carinskih ispostava, tako da vam možemo ponuditi usluge vezane za uvoz i registraciju vozila. Balkan flota transportera je opremljena sistemom za praćenje vozila, te smo u mogućnosti da vas u svakom trenutku obavestimo o trenutnom položaju vaših vozila.

Dispoziciju možete preuzeti ovde.

PREPOZNAJTE RAZLIKU

  • Sistem praćenja
  • CMR osiguranje
  • Višegodišnje poverenje
  • Iskusni radnici

PODACI O FIRMI

Adresa:
BALKAN TRANSPORT d.o.o.
Pukovnika Krste Smiljanića 2J
15000 Šabac, Srbija

Telefoni:
+38115631031
+381648516926

Email:
dispo@balkanauto.com

Žiro racun:
205-528287-13 NLB Komercijalna
banka A.D.

Delatnost:
4941 Drumski prevoz tereta

PIB: 113463248

Izvod APR

scroll up